Bezpečnost a ochrana zdraví na restaurátorských pracovištích. Díl 2., Přehled látek používaných v restaurátorské praxi /

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Merkur, 1987
Edice: Řada metodických příruček
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 00989nam a2200265 a 4500
001 721
003 CZ PrSKC
005 20230416105951.0
008 070913s1987 xr u ||| | cze d
040 |a BOE309  |b cze  |e AACR2 
044 |a cs 
080 |a 7.02 
080 |a 069 
245 0 0 |a Bezpečnost a ochrana zdraví na restaurátorských pracovištích.  |n Díl 2.,  |p Přehled látek používaných v restaurátorské praxi /  |c zprac. kol. 
246 3 0 |a Přehled látek používaných v restaurátorské praxi 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1987 
300 |a 1 nečísl. sv. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Řada metodických příruček ;  |v sv. 2 
653 0 |a konzervování-restaurování  |a muzejní sbírky  |a ochrana zdraví 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Řada metodických příruček 
910 |a KTE801 
942 |2 ddc  |c BR 
999 |d 721 
993 |0 0  |1 460110000802  |2 ddc  |4 0  |6 634B  |7 0  |9 805  |b 0  |c 802  |d 2023-04-16  |e 0  |f MUZEUMHD  |g 634b  |l MUZEUMHD  |r 2023-04-16  |t 5  |w 2023-04-16  |y KN